SPARING PARTNER

OTAC MMA PRVAKA: Umjesto plišanog, donio mu pravog medu – eto ti, pa se hrvaj!

Kako se postaje najbolji na svijetu otkrio je dugo čuvani video ruskog MMA borca Khabiba Nurmagomedova.  Danas 26-godišnji Orao, kako mu je nadimak u svijetu borilačkih sportova, kao dječak imao je posebnog partnera za hrvanje.

Njegov otac i trener Abdulmanap Nurmagomedov otkrio je kako je tada devetogodišnji Khabib prve hrvačke zahvate vježbao s medvjedom! I to ne plišanim, kao i ostala djeca, nego uistinu pravim, pravcatim medvjedom…

Neporažen uz omjer 22:0

MMA publika, inače navikla na mnoge bizarne treninge svojih ljubimaca, ostala je šokirana i zadivljena. No, očito su atipični i surovi treninzi dali rezultata jer je Nurmagomedov do danas neporažen uz omjer 22:0.

“Dijete uvijek želi impresionirati oca. Žao mi je što nije bilo još zanimljivijih izazova za njega dok je bio mlad. Ovo je više bio test karaktera nego test snage.”, kazao je Abdulmanap koji je u rodnom Dagestanu stvorio niz vrsnih boraca.

Khabibovov otac preživio je rat i izbjeglištvo, a kao trener je osim vlastitog sina u svijet borilačkih sportova poslao još Islama Mahačeva i Abubakara Nurmagomedova.

Prvak u sambu ima i crni pojas u džudu

Khabib Nurmagomedov je svestrani borac, višestruki je svjetski prvak u combat sambu, a u džudu nositelj crnog pojasa. A sve je počelo s medvjedom…

Povratak na Net.hr