SUPER BOWL 2017.: / Luda parada završila svlačenjem zvijezda i toplesom navijačica

Image

Stotine tisuće navijača dočekale su New England Patriotse na ulicama Bostona, zajednički slaveći peti naslov pobjednika NFL-a. U nedjelju je Belichickova momčad na 51.

9.2.2017.
15:05
VOYO logo

Patriotsi su se gradom provozali u amfibijskim vozilima iz 2. Svjetskog rata, a iako je gradonačelnik Marty Walsh upozoravao igrače da ne piju alkohol na pobjedničkoj paradi, malo tko ga je poslušao, vjerojatno samo Tom Brady, disciplinirani quarterback koji je po peti put bio MVP finala, čime je postao rekorder NFL lige i vjerojatno najbolji igrač američkog nogometa svih vremena.

Gronkowski glavni zabavljač

Rob Gronkowski zbog ozljede nije igrao na Super Bowlu, ali je bio glavni zabavljač među suigračima. Miješao je pivo i viski, skinuo majicu i pokazivao isklesani torzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se posebno svidjelo nekim djevojkama, koje su mu uzvratile na isti način. I one su imale što za pokazati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema odmora za Belichicka

Raspoložene djevojke možda su malo oraspoložile i trenera Billa Belichicka koji i na proslavi nije zaboravio na visoku radnu etiku po kojoj je poznat u svijetu sporta. "No days off, no days off, no days off...", ponavljao je trener Patriotsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobrodošlica' Goodellu

Nisu navijači Patriotsa zaboravili ni na povjerenika NFL-a Rogera Goodella, koji je inzistirao na Bradyjevoj suspenziji na početku sezone. Prva zvijezda Patriotsa je zbog afere Deflategate morala pauzirati prve četiri utakmice, a Goodell je postao najomraženija osoba u Bostonu. Za vrijeme dodjele pobjedničkog pehara, NRG Arena u Houstonu tresla se od zvižduka Goddellu, a navijači su mu pripremili posebnu "dobrodošlicu" na paradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo