SUICIDALNE MISLI

SUPARNICA BEZ MILOSTI: ‘Ne mogu reći da mi je žao Ronde, mora psihički ojačati’

Ronda Rousey otkrila je kako je nakon teškog poraza od Holly Holm kad je izgubila svoju UFC titulu, razmišljala i o samoubojstvu. U emisiji kod Ellen DeGeneres, Ronda je izjavila kako su joj kroz glavu prolazile suicidalne misli, ali njezino loše psihičko stanje nije izazavalo nimalo suosjećanja kod suparnice.

Holly Holm je, blago rečeno, prebila Rondu u borbi za titulu održanoj u studenom u Melbourneu,  a dotad nedodirljiva Rousey završila je u bolnici na tretmanu zbog ozljeda na licu. Holm je uistinu bila puno bolja suparnica u tom meču, a nije ju smekšalo ni Rondino priznanje o svom teškom psihičkom stanju.

I Holm iskusila težak nokaut

“Ne mogu joj reći da mi je žao jer razmišljam na natjecateljskoj razini. Najbolje je da ne kažem ništa o tome. Ne želim reći da mi je drago, ali ne želim reći ni da mi je žao. To je nešto kroz što morate proći sami. Od toga bi s vremenom trebala psihički ojačati”, izjavila je Holm koja je i sama, dok je još bila boksačica, iskusila težak nokaut.

Krajem 2011. nokautirala ju je Anne Sophie Mathis, no Holm joj je uzvratila već nakon šest mjeseci. Nakon još dvije pobjede u boksačkoj karijeri, prebacila se na MMA.

Holm će braniti pojas već 5. ožujka, protiv Mieshe Tate, bivše Strikeforceove prvakinje.

Povratak na Net.hr