SVE HNS-OVE UTAKMICE

ŠUKER POD POLUVREMENOM FINALA KUPA POTPISAO VRIJEDAN UGOVOR O TV PRAVIMA: ‘To je početak nove etape…’

Od sezone 2022./23. Endorphin Magine LTD će preuzeti produkcijska i distribucijska prava za sve utakmice u HNS-ovom vlasništvu

Na finalu Hrvatskog nogometnog kupa u Šibeniku potpisan je ugovor između Hrvatskog nogometnog saveza i tvrtke Endorphin Magine LTD, novim partnerom HNS-a za medijska i televizijska prava, objavio je HNS na svojoj stranici.

ČLANOVI HNS-A PROZVALI HAJDUK ZBOG PRODAJE TV PRAVA, BRZO STIGAO ODGOVOR: ‘Frajeri su spremni odbiti milijun eura…’

Ugovor su potpisali predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik uprave Endorphina Gunnar Winbergh u poluvremenu utakmice Lokomotive i Rijeke u finalu hrvatskog Kupa.

‘Rezultat rastućeg ugleda hrvatskih nogometnih natjecanja’

Endorphin će od sezone 2022./23. preuzeti produkcijska i distribucijska prava za sve utakmice u HNS-ovom vlasništvu.

“Naša suradnja s Endorphinom rezultat je rastućeg ugleda hrvatskih nogometnih natjecanja te je početak nove etape za hrvatski nogomet, koji u proteklih nekoliko godina proživljava procvat na području reprezentativnih rezultata, ali i na području uspjeha hrvatskih klubova. Rad i kvaliteta unutar naših klubova pomogli su nam podići međunarodni ugled hrvatskih natjecanja te sklopiti ovaj sjajan ugovor, koji će njima zauzvrat uvelike pomoći u daljnjem rastu. Siguran sam kako će se Endorphin pokazati kao odličan partner u razvoju nogometa u Hrvatskoj. Radujemo se zajedničkoj suradnji na globalnoj promociji hrvatskog nogometa te na povećanju dostupnosti naših natjecanja međunarodnoj publici”, rizjavio je Šuker.

‘Impresioniran sam kvalitetom i uzbuđenjem na terenu’

Svoje zadovoljstvo nije skrivao ni Winbergh.

“Presretni smo što nas je HNS odabrao kao globalnog medijskog partnera za hrvatski nogomet. Već dugi niz godina pratim hrvatski nogomet te sam zaista impresioniran kvalitetom i uzbuđenjem koje vidim na terenu. Veselimo se što ćemo hrvatski nogomet moći podijeliti s gledateljima diljem svijeta”, poručio je.

Povratak na Net.hr