ŠUKER IMA SVOG KANDIDATA: / HNS podržao Slovenca za nasljednika Michela Platinija

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Na današnjem regionalnom sastanku održanom u Moskvi HNS je dao potporu kandidaturi Aleksandra Čeferina za predsjednika Uefe.

8.6.2016.
13:51
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Krovna organizacija europskog nogometa (UEFA) u potrazi je za novim predsjednikom i nasljednikom osramoćenoig Michela Platinija. Predsjednik HNS-a Davor Šuker u ime Saveza podržao je kandidaturu Slovenca Aleksandra Čeferina.

Regija je uz njega

"Nakon što je Izvršni odbor Uefe donio odluku o procesu izbora novog predsjednika Uefe, danas se na regionalnom sastanku u Moskvi 12 nacionalnih saveza pridružilo Nogometnom savezu Slovenije u podršci kandidaturi predsjednika NZS-a Aleksandra Čeferina. Čeferinu su uz njegov matični savez (NZS) i Davora Šukera, predsjednika HNS-a, podršku na ovom sastanku dali predsjednici nogometnih saveza Albanije, BiH, Bugarske, Cipra, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske, Rusije, Srbije i Turske", priopćili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski arbitražni sud (CAS) objavio je, inače, prošlog mjeseca da je smanjio suspenziju na sve aktivnosti povezane s nogometom sa šest na četiri godine predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju dodavši kako smatra da je prvotna olduka FIFA-e bila prestroga, a Platini je podnio ostavku na mjesto predsjednika Europske nogometne federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo