ODGOVORIO NA GLASINE

ŠUKER BIJESAN ZBOG PRIČE O ANCELOTTIJU: ‘To su tipične false notizie, kako je moguće da svjetski ugledni medij takvo nešto objavi’

Nakon što je talijanska Gazzetta dello Sport objavila senzacionalnu vijest prema kojoj HNS pregovara s Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske nogometne reprezentacije, oglasio se čelnik Saveza Davor Šuker.

Odlučno je demantirao cijelu priču ističući kako je izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

[ANKETA] TALIJANI ZAGOLICALI MAŠTU FANOVIMA: Tko bi trebao voditi Vatrene na Svjetskom prvenstvu Dalić ili Ancelotti?

“Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične “false notizie”, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.”

ZLATKO DALIĆ POJAČAO STRUČNI STOŽER! Legendarni napadač vratio se među Vatrene: ‘Reprezentacija je za mene svetinja’

“Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu – kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu”, poručio je je predsjednik HNS-a Davor Šuker putem službene stranice saveza.

Povratak na Net.hr