SUIGRAČI OKRENULI LEĐA NAJVEĆOJ ZVIJEZDI: / Pola momčadi nije slavilo Sanchezov gol

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Vjerojatno ih je zasmetalo što je odbio novi ugovor i što bi već u siječnju mogao napustiti klub.

29.12.2017.
15:52
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Arsenala slavili su kao gosti kod Crystal Palacea sa 3-2 (1-0) u posljednjoj utakmici 20. kola engleskog prvenstva, koja je u četvrtak odigrana u Londonu na Selhurst Parku, a najzaslužniji za pobjedu 'topnika' bio je dvostruki strijelac Alexis Sanchez. Međutim, nisu golovi Čileanca razveselili sve igrače Arsenala. Dio nijh odlučio je da neće slaviti pogotke sa Sanchezom, a tako su potaknuli priče o podjelama u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjela u momčadi

"Postoji podjela u momčadi. Sanchez je zatražio suigrače da dođu slaviti s njim. Zašto oni nisu došli i zašto ne žele slaviti? Ne znam kakva je situacija tamo, ali obično nitko ne gleda tko je zabio. To nije važno. Ako igrači počnu razmišljati hoće li ili neće slaviti sa suigračem onda se nešto događa. Ono što želim reći je da oni nisu tu zbog Sancheza nego zbog Arsenala ", rekao je komentator Sky Sportsa Thierry Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez je slavio s Ozilom, Xhakom, Lacazetteom i Mustafijem, a na snimci se moglo vidjeti da je gestikulirao prema onim koji im se nisu priključili. "Ja sam to primijetio. Sanchez me natjerao da primijetim. Izgledalo je kao da misli da je sam", jasan je Henry. Među onima koji nisu slavili bili su Wilshere, Bellerin, Chambers, Koscielny i Kolašinac. Vjerojatno ih je zasmetalo što je odbio novi ugovor i što bi već u siječnju mogao napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo