PREMINULI VRATAR DANILO

TRAGIČNA SUDBINA: Herojskom obranom odveo je svoj klub u finale, a sad je umro u bolnici

Što dan više odmiče, to na svjetlo dana izlaze novi, uistinu nevjerojatni detalji koji su usko vezani za zrakoplovnu nesreću u zabačenom planinskom području u Kolumbiji, a u kojoj je prema posljednjim informacijama poginulo 76 osoba.

Navijači tragedijom pogođene momčadi Chapecoense, čiji igrači su se nalazili u avionu u trenutku pada, oplakuju svoje ljubimce. Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Brazila, u bolnici od posljedica nesreće preminuo je i vratar Marcos Danilo.

UŽIVO, NESREĆA KOJA JE POTRESLA SVIJET: U bolnici preminuo i golman Danillo, spasioci pronašli još jednog preživjelog nogometaša

Nakon što se proširila ova informacija, na Twitteru je osvanula sudbonosna obrana preminulog golmana u susretu protiv argentinskog San Lorenza, obrana s kojom je Chapecoense i izborio nastup u finalu Cope Sudamerice u Medellinu.

Naime, u posljednjim sekundama utakmice Danilo je obranio nemoguće. Lopta je bila ubačena u peterac, nogometaš San Lorenzea došao je do nje, pucao s pet metara, a Danilo je čudesno, sudbonosno obranio udarac i svojoj momčadi rezultatom 0-0 osigurao finale. Finale na koje, nažalost, nikad nisu stigli.

“Posljednja obrana Marcosa Danila zauvijek će ostati u srcima svih navijača Chapecoensea. Ovo je obrana koja je odvela momčad u finale”, stoji u komentaru uz video obrane.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr