BEZ IMALO MILOSTI

STRAVIČNO: Procurila uznemirujuća snimka obračuna Rusa i Engleza iz prvog lica

Svakog dana na internetu se pojave nove snimke tučnjave engleskih i ruskih huligana, a ova posljednja je posebno potresna.

Tučnjava ruskih i engleskih huligana u Marseilleu obilježila je dosadašnji dio Europskog prvenstva. Video snimke stravičnih prizora obišle su svijet, međutim sada je izašao jedan posebno uznemirujući video.

NAJAVILI OKRŠAJ: Ruski huligani prijete Hrvatskoj, a u domovini ih podupiru u njihovom divljanju

Ruski huligani, naime, snimali su sukobe GoPro kamerom tako da se od sada njihov obračun s Englezima može gledati iz prvog lica.

Englezi poslali policiju u Francusku

Ostaje samo da će policija pronaći autora ove šokantne snimke i na dulje mu vrijeme zabraniti odlazak na nogometna poprišta.

Prema navodima Daily Maila, ruski huligani više nisu zainteresirani za okršaje s Englezima. Spremni su snagu dokazati na navijačima iz Poljske, Hrvatske i Švedske. Nadamo se da do njih ipak neće doći.

Zbog ovih događaja Engleska je u suradnji s francuskim vlastima poslala dodatne policijske snage u Lille i Lens. Cilj je, naravno, povećati sigurnost pogotovo jer Engleska sljedeću utakmicu igra s Walesom u Lensu, 30-ak kilometara od Lillea gdje će u srijedu igrati Rusija i Slovačka.

Povratak na Net.hr