STRAVIČNE SCENE: / Grci tvrde da je ovo tučnjava BBB i Delija!

Image

Navijači Dinama i Crvene zvezde uspjeli su se pomlatiti u Grčkoj, barem tako tvrde lokalni mediji i toj tvrdnji prilažu snimku na kojoj se vidi bjesomučno premlaćivanje.

5.11.2015.
14:59
VOYO logo

Navodno, prema grčkim medijima, do okršaja je došlo ispred atenske zračne luke Eleftherios Venizelos. Prema njima, srpski huligani su napali Hrvate, a dok je policija stigla na mjesto događaja i razdvojila usijane glave bilo je 'najmanje 15 ozlijeđenih Hrvata koji su prebačeni u bolnicu'. Također, prema njihovim izvorima, jedan je izboden nožem i u teškom je stanju prevezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, oko 70 Srba je napalo grupu u kojoj se nalazilo 25 Dinamovih navijača. Policija je nakon obračuna uhitila 36 osoba, od čega su samo dvojica grčke nacionalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi agencija ANA, policija je brzo reagirala i još uvijek se nalazi na aerodromu kako bi sačuvala red i mir.

U Ateni 150 BBB-a i 300 navijača Zvezde

U srijedu je policija privela više od 90 osoba kako bi spriječila incidente na ulicama Atene i Pireja. Među privedenima je 50-tak Hrvata, a u pritvoru je završilo i 30-tak navijača Crvene zvezde. Prema podacima grčke policije u Atenu je doputovalo oko 150 BBB-a koje su ugostili navijači Panathinaikosa, te 300-tinjak navijača Crvene zvezde koji su doputovali u Grčku kao podrška momčadi iz Pireja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo kako su Dinamo i Olympiacos uz pristanak UEFA-e dogovorili da se utakmice igraju bez gostujućih navijača baš zbog straha od nereda. Utakmica igrana u Zagrebu prije dva tjedna prošla je bez incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo