Stojadinovića neće u Zvezdi, ali nema ko da ga zameni

Zoran Stojadinovic, sportski direktor Crvene Zvezde ostace na toj funkciji, dok se ne pronadje adekvatno resenje za njegovog naslednika, saznaje Trojka

Predsednik FK Crvena Zvezda Dragan Džajić i rukovodstvo kluba nezadovoljni su radom sportskog direktora i odlučni su u jednom, da Zoran Stojadinovic treba da ode iz kluba, saznaje Trojka Iz izvora bliskih upravi FK Crvena Zvezda. Medjutim, glasine da je predlog o Stojadinovićevoj smeni izazvao turbulencije i potrese u rukovodstvu CZ nisu tačne.

Klub ima problema, to je činjenica koju niko ne krije, ali svi zajedno radimo na njihovom rešavanju -, kaze naš sagovornik iz UO FK Crvena Zvezda. On dodaje da među čelnim ljudima Zvezde postoje različita mišljenja, ali se sve rešava razgovorima. Na naše pitanje da prokomentariše informaciju da će sportski direktor Stojadinović biti smenjen i da će tu funkciju obavljati sadašnji potpredsednik kluba Ivica Tončev, jedan od članova UO Crvene Zvezde kaže da Tončev neće zameniti Stojadinovića, ali ne isključuje mogućnost da ga ipak neko drugi zameni na tom mestu.

Niko nije tražio ostavku sportskog direktora Stojadinovića, razgovarali smo o najboljem rešenju da se popravi situacija u klubu. Čak i da dođe novi sportski direktor to nikako neće biti ni jedan od trojice potpredsednika. Oni imaju svoja zaduženja u klubu -.

I Ivica Tončev demantovao je spekulacije o tome da će zameniti Stojadinovića.

To nije istina, ja imam mnogo drugih obaveza u klubu -, rekao je kratko Tončev ne želeci da iznosi bilo kakve detalje o planovima za dalju sudbinu CZ.

Svi dajemo sve od sebe u skladu sa svojim mogućnostima, rano je reći bilo šta konkretno -, bilo je sve sto je rekao Tončev. Slaviša Kokeza takođe je demantovao da podnosi ostavku na mesto potpredsednika.

Povratak na Net.hr