ŠTO SE DOGAĐA S RAFAELOM NADALOM? / Španjolac naprasno otkazao nastup na prestižnom turniru

Image

Imao je istih problema u Melbourneu

27.2.2021.
9:50
VOYO logo

Drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal objavio je na društvenim mrežama da zbog problema s leđima neće nastupiti na turniru u Acapulcu. Nadal je već ovaj tjedan otkazao nastup na turniru u nizozemskom Rotterdamu.

Turnir u Rotterdamu počinje u ponedjeljak, a turnir u Acapulcu je na rasporedu između 15. i 21. ožujka. Drugi tenisač svijeta, 34-godišnji Nadal i dalje ima problema s leđima što ga je mučilo i na pripremama za prvi Grand Slam sezone u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Rafael Nadal during his quarter-final match Australian Open Tennis, Day Ten, Melbourne Park, Australia - 17 Feb 2021,Image: 591571523, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Žao mi je što neću moći igrati u Acapulcu. Kako sada stvari stoje, ozljeda leđa ne dopušta mi da putujem tako dugo. Volim ovaj turnir, igrao sam tamo posljednje četiri godine i to neće biti moguće ove godine. Vidimo se sljedeće godine ", napisao je Nadal na svom Twitter profilu. On je do sada tri puta slavio u Meksiku (2005., 2013., 2020.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo