JOŠ NEMA DIJAGNOZU

ŠTO SE DOGAĐA S ‘NAJSKUPLJIM DINAMOVIM IGRAČEM U POVIJESTI’? Velika nada Modrih liječi se kod čudotvorca u Splitu

U Dinamu su ozbiljno zabrinuti za zdravstveno stanje Filipa Benkovića, stoper “plavih” zbog problema s ahilovom tetivom već ne igra tri mjeseca. Da sve bude još gore, još se ne zna ni prava dijagnoza.

Benković je potražio pomoć kod Ivana Porobije, poznatog fizioterapeuta u Omišu koji je u svojoj karijeri pomogao mnogim sportašima, otkriva 24 sata. 

Dinamo odbio 15 milijuna eura za Benkovića

Sad bi trebao pomoći “najskupljem Dinamovom igraču u povijesti”, kako su u Maksimirskoj najavili Benkovića. Navodno su ove zime u Dinamu odbili 15 milijuna eura za Benkovića od jednog premierligaša… I sad strepe nad Benkovićevom tetivom…

DINAMO ODBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Englezi za braniča nudili bogatstvo, Modri poslali jasnu poruku

Porobija u posljednje tri godine brine za ukrajinsku nogometnu zvijezdu Jevhena Konopljanku, a u karijeri je pomagao i Blanki Vlašić, Ivici Križancu, Ivanu Perišiću, Ivanu Striniću…

Zasad je Benković mogao jedino vježbati na sobnom biciklu, a zbog čega se pojavila bol u tetivi, odgovor nije mogao dati ni glasoviti njemački specijalist dr. Wohlfahrt-Müller, koji je brinuo o zdravlju Bayernovih nogometaša, a kroz njegove ruke prošao je i Usain Bolt, najbrži čovjek na svijetu, svjetski rekorder na 100 i 200 metara.

Prije nego što se razmotri opcija operacije, nakon čega je oporavak dugotrajan, Benković je potražio pomoć kod Porobije u Splitu. Stigao je u pratnji Dinamovog fizioterapeuta.

“Ne mogu vam reći detalje, obratite se igraču i klubu”, poznati fizioterapeut  nije želio otkriti detalje suradnje s Dinamovim braničem.

 

Povratak na Net.hr