ŠTO SE DOGAĐA S IVANOM PERIŠIĆEM? / Talijani uvjereni da je riječ o sindromu Svjetskog prvenstva

Image
Foto: AFP

Perišić nije zabio gol od početka prosinca prošle godine

14.3.2018.
13:09
AFP
VOYO logo

Ivan Perišić bio je dugo vremena jedna od glavnih uzdanica Intera, ali u posljednjih nekoliko mjeseci je potpuno samozatajan i neprimjetan. Početkom prosinca prošle godine zabio je hat-trick Chievu te se od tada nije upisao u listu strijelaca.

Inter igra samo u Serie A i nema europskih obaveza te se neka opravdanja ne mogu tražiti u velikim naporima ili preopterećnosti. Ali Talijani smatraju da znaju koji je razlog Perišićevog pada forme, a to je Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno bezopasan

Calcio Mercato smatra kako je riječ o 'sindromu Svjetskog prvenstva' kada se igrači maksimalno štede kako bi bili što spremniji za veliko natjecanje. To je bilo najbolje vidljivo u utakmici protiv Milana u kojoj Perišić nije uputio niti jedan udarac prema golu Donnarumme, a bio je i toliko bezopasan da igrači Milana nisu napravili niti jedan prekršaj na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije izuzeta niti opcija da je loša forma posljedica psihološkog pada, ali ta se 'dijagnoza' ne uklapa previše s obzirom na to da je Perišić igrač koji se nikada nije bojao preuzeti rizik. Možda ćemo više saznati nakon prijateljskih dvoboja Vatrenih protiv Perua i Meksika krajem ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo