ŠTO JE KRENULO POGREŠNO? / Dokapetan Dinama otkrio razloge poraza od Lyona

Image

U susretu 1. kola skupine H Lige prvaka nogometaši Dinama su u srijedu u gostima poraženi od Lyona sa 0-3, a pogotke za francusku momčad postigli su Tolisso (13), Ferri (49) i Cornet (57).

15.9.2016.
8:18
VOYO logo

SCHILDENFELD NAKON PORAZA OD LYONA: ‘Lako je sad sjediti i pričati o tome što se moglo’

Image
SCHIFO NAKON PORAZA: /

'Lako je sad sjediti i pričati o tome što se moglo'

Image
SCHIFO NAKON PORAZA: /

'Lako je sad sjediti i pričati o tome što se moglo'

"Sigurno da nije dobro kad doživiš ovakav poraz. Nismo dobro otvorili utakmicu, ali nešto se pita i Lyon. Bili su bolji, posebno prvo poluvrijeme i dominirali su. Mi smo se povukli i nismo se snašli kako smo mislili i planirali. Dobri su i posložili su se dobro večeras. Imali su negativan niz i htjeli su se izvaditi danas, to im je i uspjelo. Mi trebamo izvući pouku iz ovoga za dalje", prokomentirao je Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Okreću se Rijeci

"Počeli smo igrati tek u drugom dijelu, nakon 3:0 i mislim da smo zaslužili ipak koji gol. Znamo koju kvalitetu ima Lyon, ali nismo mislili da će završiti baš ovako. Trebamo se okrenuti Rijeci i napraviti sve za tri boda. Čast je nositi kapetansku traku i to je velika odgovornost. Htio sam sve najbolje večeras, nažalost nismo uspjeli", pojasnio je dokapentan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na neugodan poraz na gostovanju u Francuskoj osvro se i FilipBenković.

"Bilo je dosta posla u obrani večeras i Lyon je dobro ušao u utakmicum Odlični su i bez igrača koji nedostaju. Nadali smo se boljem rezultatu, ali eto nažalost nismo uspjeli. Trebamo krenuti dalje i naravno da nam je žao zbog ovog rezultata. Napravili su pritisak koji nismo očekivali i kasno smo reagirali. Imali smo i dvije prečke, ali nažalost rezultat je na kraju negativan. Sigurno je super iskustvo za mladog igrača igrati Ligu prvaka, poseban je osjećaj. Bit će lakše iz utakmice u utakmicu, nema više početne treme i za ovakve se utakmice živi", rekao je Benković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo