ŠTO GLEDATI OVOG VIKENDA: / Podržite Kauboje i uživajte u velikim derbijima Engleske i Španjolske

Image

Pred nama je još jedan uzbudljivi sportski vikend.

14.1.2017.
8:00
VOYO logo

SUBOTA

SP u rukometu: Hrvatska – Mađarska (20:45)

Nakon uvodne utakmice protiv Saudijske Arabije hrvatsku rukometnu reprezentaciju u drugom kolu skupine C očekuje kudikamo teži posao. Suparnik je vrlo dobra Mađarska, momčad koja bi mogla biti jedno od iznenađenja prvenstva. Hrvatska ima dobra iskustva s Mađarima, gotovo uvijek ih je pobjeđivala, ali na svjetskim prvenstvima ima i jedan poraz od sjevernih susjeda, doduše davne 1997. godine. U subotnju utakmicu Babićevi izabranici ipak ulaze kao favoriti, vjerujemo da će taj status i opravdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarka, ABA liga: Karpoš Sokoli – Cibona (21)

Image
Image

Luka Žorić

Košarkaši Cibone u 18. kolu regionalne ABA lige gostuju kod makedonske momčadi Karpoš Sokoli. Cibona prolazi kroz turbulentno razdoblje jer je nedavno ostala bez najboljeg igrača Ante Žižića. Nakon početnog šoka trener Damir Mulaomerović je uspio probuditi momčad koja je prošli vikend svladala MZT, a nakon toga i Juventus u Ligi prvaka. Puno će toga u ovoj utakmici ovisiti o Šakiću i Reynoldsu, kao i o povratniku Luki Žoriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet: Barcelona – Las Palmas (16:15)

Nakon što su u prošlom kolu odigrali samo 1-1 na gostovanju kod Villarreala nogometaši Barcelone ovaj vikend moraju pred svojim navijačima svladati Las Palmas kako si ne bi dodatno pogoršali situaciju. Već sada imaju pet bodova zaostatka za vodećim Real Madridom koji je, uz to, odigrao i utakmicu manje. Barcelona je daleko od lanjske forme, u posljednjih šest kola Primere ima samo dvije pobjede i eventualni kiks protiv Las Palmasa bi je posve udaljio od obrane naslova. Katalonci u ovom dvoboju jesu favoriti, ali ne treba zaboraviti da je Las Palmas na visokom osmom mjestu u ligi i nije nimalo bezazlen suparnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEDJELJA

Premier liga, 21. kolo: Everton - Manchester City (14:30)

Guardiolin City koji se trenutačno bori za drugo mjesto u Premiershipu, gostuje na Goodison Parku. "Građani" imaju pet pobjeda u zadnjih šest utakmica, bolji je od njih bio samo Liverpool. Zato se momčad Manchester Cityja nada da će joj novi dolazak na rijeku Mersey biti uspješniji. Sedmoplasirani Everton posljednji put je u prvenstvu kod kuće pobijedio "građane" prije četiri godine. Ove sezone dvoboj na Etihadu završio je remijem 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United - Liverpool (17)

Derbi 21. kola Premier lige igra se na Old Traffordu gdje United dočekuje Liverpool. Mourinhova momčad nanizala je evet pobjeda, od toga sedam u prvenstvu, dok su Redsi u prošlom kolu remizirali kod Sunderlanda, pa se nisu primaknuli Chelseaju na više od pet bodova. Prva utakmica ove sezone završila je na Anfieldu bez pogodaka, De Gea je spašavao goste. Obje momčadi igrale su polufinale Liga kupa prošlog tjedna, United je pobijedio Hull (2:0), dok je Liverpool poražen protiv Southamptona u gostima (0:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serie A, 20. kolo: Fiorentina - Juventus (20:45)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Artemio Franchi u 20. kolu Serie A dolazi vodeći Juventus, a na terenu bismo mogli gledati okršaj čak četvorice hrvatskih reprezentativaca. Nikola Kalinić i Milan Badelj dočekuju Marija Mandžukića i Marka Pjacu, koji je nakon tri mjeseca stanke zbog ozljede zaigrao u Kupu protiv Atalante. Juve je posljednji poraz u Serie A doživio u studenom protiv Genoe. Torinezi uz utakmicu manje bježe drugoplasiranoj Romi četiri boda, a Fiorentina ima priliku "spasiti prvenstvo". No, momčad Paula Souse nije u dobroj formi, u posljednje tri utakmice ima dva poraza i remi.

La Liga, 18. kolo: Sevilla - Real Madrid (20:45)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svega deset dana Sevilla i Real igraju čak tri puta međusobno. Real je u prvoj utakmici Kupa nadigrao Andalužane s 3:0, u četvrtak je uslijedio uzvrat na Sanchez Pizjuanu, a svega tri dana kasnije ove dvije momčadi na istom stadionu igraju prvenstveni dvoboj. Bit će to dvoboj dvije prve momčadi u La Ligi. Real uz utakmicu manje ima četiri boda prednosti pred Sevillom, pet više od Barcelone. Rijetko su ove momčadi dijelile bodove, u posljednjih deset utakmica Real ima osam pobjeda, Sevilla dvije. Zidaneova momčad je u nevjerojatnom nizu od 40 utakmica bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo