ŠTO ĆE BITI S RAKITIĆEM? / Barca održala sa sastanak u Milanu, pala odluka o budućnosti Vatrenog

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter je u financijskim problemima pa se cjenkaju jer su im igrači preskupi

10.12.2019.
9:23
Profimedia
VOYO logo

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal i njegov zamjenik Ramon Planes navodno su se prošlog petka sastali s predstavnicima Intera u Milanu kako bi razgovarali oko transfera ArturaVidala i IvanaRakitića, piše katalonski Sport.

Talijanski velikan želi dovesti jednog veznjaka, a ova dvojica su najveći kandidati. Inter je s Barcelonom održao u listopadu sastanak na tu temu i tada više natezao za Rakitića, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko cijene. Katalonci su tada zahtijevali 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se Rakitić opet izborio za mjesto u momčad čini se da je Inter odustao od njega. Vatreni je započeo posljednje tri utakmice, međutim, Sport naglašava da u klub još uvijek ne odbacuju sve opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Katalonci tvrde da Inter, a prije svega Antonio Conte, inzistira na Vidalu umjesto Rakitiću. Dvojac se poznaje još iz vremena Juventusa. Čileanac je nezadovoljan minutažom i procjenjuje se da bi mogao za 20 milijuna prijeći u Inter.

Barca, kao što je poznato, ima previše veznjaka i zato želi prodati jednog od ove dvojice. Kako im ugovori vrijede još godinu i pol dana smatraju da je pravo vrijeme za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo