STIV ZAKLJUČAO VRATA / Vujović ljutit zbog nemotiviranih igrača

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

U odgođenom susretu 11.

8.3.2016.
21:15
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Bio je to sudar izravnih suparnika za treće mjesto koje u polufinalu donosi Vardar, dok 'četvorka' vodi na prvaka regularnog dijela mađarski Veszprem.

Meškov je u prvom poluvremenu bio bolji. U jednom trenutku gosti su imali i tri gola prednosti (10-7), no na odmor su otišli s pogotkom viška (15-14). Sve do 43. minute Meškov jer imao pogodak ili dva prednosti, no tada je Zagreb serijom 8-1 preokrenuo rezultat i prelomio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Final Four od 1. do 3. travnja

PPD Zagreb su do pobjede predvodili Domagoj Pavlović sa šest, Stefan Vujić s pet i Luka Šebetić sa četiri gola, dok je Ivan Stevanović sakupio 12 obrana. Kod Meškova najefikasniji su bili Dainis Kristopans, Rastko Stojković i Aleksander Tioumencev sa po šest golova, dok je hrvatski vratar Ivan Pešić sakupio pet obrana.

"Bila je to dobra i zanimljiva utakmica u kojoj smo vidjeli fizički i igrački jak Meškov. U prvom poluvremenu smo imali dosta problema, moja momčad nije bila dovoljno motivirana, posebno u obrani. U nastavku smo zaigrali daleko bolje i uspjeli smo pobijediti," kazao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu ljestvice nalazi se Veszprem sa 44 boda, Vardar je drugi sa 41 bodom, PPD Zagreb je treći sa 39 bodova, a na četvrtom mjestu se nalazi Meškov sa 36 bodova.

Završni 'Final Four' SEHA lige održat će se u Varaždinu od 1. do 3. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo