STIPE MIOČIĆ OTKRIO ZAŠTO UOPĆE ULAZI U OKTOGON: / 'Nema drugog razloga zašto bih prihvatio borbu'

Image
Foto: AFP

Hrvatsko-američki teškaš najavio je spektakularnu ljetnu borbu

17.4.2018.
8:55
AFP
VOYO logo

Stipe Miočić i Daniel Cormier, u sklopu najave za novu sezonu reality showa Ultimate Fighter na FOX-u, odgovarali su i o svojoj međusobnoj borbi za teškaški UFC pojas koja je na rasporedu u ljeto, 7. srpnja. "Zašto si prihvatio borbu protiv Cormiera s obzirom na to da on ima puno više toga za dobiti?", upitao je američkih novinar Miočića.

"Zabavit ćemo se 7. srpnja"

“Ovo je borba, boriti se zabavno, ja se volim boriti. Nema drugog razloga zašto sam prihvatio ovu borbu. Jako dobro ćemo se zabaviti 7. srpnja, on želi nešto što je trenutno kod mene, no neće dobiti”, jasan je bio američko-hrvatski teškaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIOČIĆEV PROTIVNIK SE HRABRI UOČI BORBE SVIH BORBI: ‘Ljudi možda misle da sam lud, a on nije neki ogroman tip’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier će pokušati u toj borbi postati drugi borac koji istovremeno drži dva UFC-ova naslova jer je trenutačno najbolji poluteškaš.

“Želim biti prvak u dvije divizije, želim biti tip koji će otići u povijest, a koji je bolji način za to nego pobijediti tipa kao što je Stipe Miočić. To svakako neće biti lagan posao, većina boraca ne bi niti razmišljala prihvatiti to što sam ja prihvatio. No, ni ja ne bih to napravio da nisam uvjeren da mogu pobijediti. Vidim sebe kao borca kojem će sudac podići ruku i radim sve moguće u pripremama da to osiguram”, rekao je 39-godišnji američki borac mješovitih borilačkih vještina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije nikome lagan protivnik"

Miočić zna da ima svoje adute u tom meču.

“Naravno, on je fantastičan hrvač i nevjerojatno atletičan borac. Već dugo je tu i borio se protiv svakoga, borio se protiv teškaša i pobjeđivao ih. To je borac koji nikome nije lagan protivnik i bit će sjajno 7. srpnja. Očekuje se vatromet, a ja sam nestrpljiv i ne mogu dočekati borbu", zaključio je Miočić čije riječi prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo