ŠTIMAC NAJAVIO POVRATAK U HNS PA SASUO PALJBU PO HAJDUKU: / 'Ne pada mi na pamet tamo se vraćati'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nastavio je obračun s aktualnim vodstvom kluba koji ga je proslavio.

15.1.2019.
22:40
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik IgorŠtimac gostovao je u HRT-ovoj emisiji 'U svom filmu'. Iskoristio je tu priliku kako bi još jednom uputio kritike bivšem klubu, a progovorio je i o brojnim detaljima iz svoje nogometne karijere.

Loše upravljanje

"Daleko najgora Hajdukova polusezona. Oni koji vode klub u kasi nemaju prebijene lipe, ponovo moraju po kredit, dakle, upravljanje Hajdukom nije dobro. Potrebno je priznati poraze, kao i jasno istaknuti neznanje. Također je potrebno omogućiti drugima da dođu u klub i dati im priliku da pokušaju nešto napraviti. Ovi nisu ništa napravili. Obećavali su i zakazali. Grad Split treba preuzeti klub, Hajduk je prevelika institucija da bi je vodili oni koji pojma nemaju. Ne zagovaram modele. Bitni su ionako ljudi. Nisu tribine te koje trebaju upravljati sportskim klubom. To moraju raditi ljudi od struke ", rekao je Štimac, javlja Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

25.08.2016., Split - Uzvratna utakmica play off-a Europske lige u Poljudu izmedju Hajduka i Maccabija iz Tel Aviva. Stanko Poklepovic, Igor Stimac. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ovim putem poručio je i kako je za HNS sam uvijek tu.

Želi u HNS

"Moje mišljenje se uvažava, HNS je moja obitelj, HNS je iznad svakog kluba. Uvijek želim pomoći obitelji, bilo kritikom ili na neki drugi način. Itekako imam ambiciju povratka u HNS, ali ja sam uvijek tu i uvijek ću biti dio HNS-a. Ambiciju povratka u Hajduk nemam. Nakon što sam se sa bivšim suigračima vratio i novcem pomogao klubu, naučio sam puno u tih nekoliko godina i zbog tog iskustva se nikada ne bih vratio u Hajduk", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo