STIGLE NOVE SNIMKE BURNOG SLAVLJA TENISAČA: / Marina Čilića u ovakvom izdanju još niste vidjeli

Image
Foto: Screenshot

Tenisači se u ponedjeljak vraćaju u Zagreb, gdje im je od 15 sati organiziran svečani doček na Trgu bana Josipa Jelačića.

26.11.2018.
8:24
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska teniska reprezentacija osvojila je posljednje izdanje Davis Cupa pobjedom nad Farncuskom u Lilleu s ukupno 3-1. Povijesni bod Hrvatskoj donio je Marin Čilić.

"Ovo je nevjerojatan uspjeh. Za mene jako emocionalan, mi smo prvaci svijeta! Fenomenalan kraj ovog savršenog vikenda!.Ponosan sam na svoj nedjeljni nastup. U prvom setu nisam bio najbolji, bio samo malo izvan ritma, a Pouille je igrao stvarno dobro. Baš smo komentirali da je u prvom setu išao na sve ili ništa, kao da igra peti set. No, ja sam nakon dobivenog tie-breaka igrao sve bolje i bolje", poručio je Čilić poslije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dočekali priliku

"Da nismo vjerovali, ne bismo ovo ostvarili. Nakon poraza u finalu 2016. godine, sljedeće se godine u 1. kolu nismo okupili u najboljem sastavu i ostali smo u Svjetskoj skupini tek nakon pobjede u Kolumbiji. Znali smo da ćemo, ako ove godine ostanemo zajedno, dobiti novu priliku za lov na naslov. Imali smo na okupu pravi 'dream team', zahvaljujem dečkima što su u sve ovo uložili svoj trud i vrijeme. Znam da im nije bilo jednostavno. Na kraju smo ipak došli do cilja", rekao je izbornik Željko Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon proslave na terenu uslijedila je fešta u svlačionici, a potom i s navijačima. Čilić i društvo podijelili su svoju radost i s fanovima putem društvenih mreža, a kako je sve izgledalo vidljivo je na brojnim snimkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo