STIGLA POTVRDA, PJACA OD ČETVRTKA IMA NOVI KLUB: / 'Postigli smo dogovor s Juventusom'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pjaci je potreban kontinuitet utakmica nakon duge pauze zbog ozljede koljena koju je zaradio u ožujku.

3.1.2018.
19:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kako se posljednjih dana i nagađalo hrvatski reprezentativac Marko Pjaca povratak u formu nakon teške ozljede koljena nastavit će tražiti u njemačkom prvoligašu Schalkeu. Potvrdio je to u razgovoru za Sky Sports Deutschland sportski direktor kluba Christian Heidel.

"Juventus nam je dao riječ pa nam je sada samo još potreban njegov potpis na ugovor i liječnički pregled. To bi se trabalo obaviti u četvrtak u Benidormu", kazao je Heidel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijun eura

Nagađa se da će Schalke platiti Juventusu milijun eura za šestomjesečnu posudbu, uz pola milijuna bonusa te će u tom periodu Pjaca biti na njihovom platnom spisku. Pojavila se se inače glasine da je dio dogovora oko Pjace i popust na Benedikta Howedesa, koji je trenutno na posudbi u Juventusu s opcijom otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije istina. O njemu nisam razgovarali", kazao je Heidel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato, Pjaci je potreban kontinuitet utakmica nakon duge pauze zbog ozljede koljena koju je zaradio u ožujku tijekom prijateljske utakmice između Hrvatske i Estonije. Osim Schalkea, navodno su u utrci za njegovim potpisom bili Wolfsburg, Zenit, Bologna i Sassuolo. Dobra je stvar za Pjacu što u Njemačkoj traje zimska pauza pa će do nastavka prvenstva imati desetak dana kako bi upoznao nove suigrače i pripremio se za ono što ga čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo