STIGLA POTVRDA IZ OSIJEKA: / Nenad Bjelica vraća se u HNL, najbolji trener prošle sezone preuzeo užarenu klupu Bijelo-plavih

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je prije pet mjeseci napustio Dinamo dobio je novi posao

5.9.2020.
10:03
Profimedia
VOYO logo

IvicaKulešević više nije trener Osijeka, objavio je hrvatski prvoligaš na svojim službenim stranicama ovog petka, a dan kasnije stigla je potvrda da je na njegovo mjesto dolazi NenadBjelica.

"Nenad Bjelica vraća se u svoj Gradski vrt! Kao najbolji igrač Osijeka iz njega je otišao u siječnju 2001., a sada nam dolazi u ulozi trenera. Predstavljanje novog kormilara Bijelo-plavih bit će upriličeno na gradilištu novog stadiona na Pampasu i to na prigodnoj press konferenciji s početkom u 13 sati", priopććeno je iz Gradskog vrta u subotu ujutru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mišljenje o dovođenju Nenada Bjelice dao je prije nekoliko dana za RTL bivši trener Osijeka ZoranZekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne sumnjam da će brzo pohvatati konce, već je bio u HNL-u, zna dobro momčad, stabilizirat će ih i donijeti još jednu dozu iskustva i kvalitete trenera koji je vodio momčad i u Ligi prvaka”, rekao je Zekić u razgovoru za RTL pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako je već moralo doći do ove smjene onda zaista ne vidim niti jedno bolje rješenje od Nenada. Klub je iz godine u godinu rastao, temelji su stvoreni da se napravi još onaj glavni iskorak, a to je trofej ili malo bolja pozicija u vrhu u prvenstvu”, zaključio je Zekić.

Bjelica je polovicom travnja raskinuo ugovor sa zagrebačkim Dinamom kojeg je vodio do izvrsnih rezultata u domaćim i Europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do razlaza s vodstvom kluba došlo je koncem ožujka nakon što igrači i stručni stožer nisu pristali na smanje plaća po uvjetima kluba, a nakon odlaska iz Maksimira najviše ga se povezivalo s turskim velikanom Fenerbahčeom. Španjolski mediji dovodili su ga i u vezu s preuzimanjem prvoligaša iz te zemlje Betisa.

A sada je potvrđeno da će karijeru ipak nastaviti u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo