STIGLA BOGATA KINESKA PONUDA ZA OHANDZU: / Hajduk ipak neće prodavati jednog od najboljih igrača?

Image

Za splitski klub odigrao je 68 utakmica te upisao 26 pogodaka i 12 asistencija. U tekućoj sezoni u 22 utakmice postigao je 11 golova uz dvije asistencije

25.2.2018.
11:04
VOYO logo

Franck Ohandza prošlog je vikenda bio heroj Hajduka nakon što je golom srušio Dinamo na Maksimiru. A ove subote, potpuna suprotnost - nepotrebno je udario igrača Slavena Kitanovskog i dobio izravni crveni karton te ostavio svoju momčad na cjedilu.

Hajduk na kraju nije uspio izboriti niti bod, a momčad s Poljuda dočekao je još jedan šok. Navodno je nepoznata kineska momčad spremna platiti između milijun i milijun i pol eura za usluge sjajnog Kamerunca Ohandzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od prodaje?

Sportski direktor Branco imao je dogovor s Kameruncem da može napustiti Poljud, ali nikakva ponuda nije stigla na Hajdukovu adresu u proteklom prijelaznom roku. Potom je najavio kako više neće biti prodaje igrača i kako će Kopić na raspolaganju imati sve igrače kako bi što više zakomplicirao prvenstvo i pokušao osvojiti Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutna plaća Ohandze iznosi 12,000 eura, a Kinezi, kojima rok za transfere traje do 28.veljače, nude mu navodno čak 100,000. Ugovor s Bilima mu ističe ovog ljeta, a u Hajduku su svjesni da bi mogli ostati bez jednog od najboljih igrača i pritom ne zaraditi niti kune na njemu. No čini se kako su čvrsti pri svojoj odluci - Ohandza nije na prodaju.

Za splitski klub odigrao je 68 utakmica te upisao 26 pogodaka i 12 asistencija. U tekućoj sezoni u 22 utakmice postigao je 11 golova uz dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo