NAKON OGROMNOG PREOKRETA: / "Sada moramo samo vjerovati"

Image
Foto: AFP/OLIVIER MORIN

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Juventus je na svojem terenu s minhenskim Bayernom odigrao 2-2.

23.2.2016.
23:29
AFP/OLIVIER MORIN
VOYO logo

"Dali smo sve od sebe, a sada samo moramo vjerovati da možemo proći u četvrtfinale", rekao je napadač Juventusa Paulo Dybala za Mediaset. On je postigao prvi gol za talijansku momčad u 63. minuti, a tom prilikom mu je asistirao hrvatski nogometaš Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije bio nezadovoljan. "Odigrali smo dobru utakmicu, a sada moramo pobijediti u Njemačkoj. Znali smo prije utakmice da će biti teško, ali naša igra nam sada daje samopouzdanja i važno je da u uzvratu svi igrači odigraju vrhunski", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano, igrači Bayerna nisu bili pretjerano dobro raspoloženi. "Razočarani smo. Kada vodite 2-0, morate dzavršiti utakmicu, a mi smo morali biti smireniji. Jer kad vodite 2-0 morate ostati fokusirani", izjavio je nakon utakmice Arjen Robben, strijelac drugog gola za Bayern.

Trener Bayerna Pep Guardiola nije bio pretjerano nezadovoljan konačnim rezultatom. "Zadovoljan sam kako smo odigrali, a znali smo i da će Juventus imati svojih prilika. Naravno da bi bilo bolje da smo pobijedili, ali ne smijemo zaboraviti da smo igrali protiv prošlogodišnjeg finalista. Oni imaju sjajne igrače, a u uzvratu će nam biti još teže", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo