SRUŠIO JE VATRENE NA EURU, A SADA JE OPLEO PO HRVATSKOM STRUČNJAKU: / 'On uopće ne razgovara sa mnom'

Image
Foto: AFP

Još uvijek je mlad te su najbolje igračke godine ispred njega

22.4.2019.
12:41
AFP
VOYO logo

Nakon što je u ljeto 2016. s Portugalom osvojio Europsko prvenstvo Renato Sanches potpisao je za Bayern. Glasio je tada kao najveća nogometna nada, a koliko je bio dobar osjetili su Vatreni na vlastitoj koži. Upravo je veznjak bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu protiv Hrvatske u osmini finala Eura.

Pred kraj drugog produžetka povukao je kontru Portugala, dovukao loptu do kaznenog prostora gdje je Quaresma uposlio Ronalda, njegov udarac s pet metara Subašić je obranio, ali na odbijenu loptu natrčao je Quaresma i s jednoga metra glavom ju zakucao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao u drugi plan

Puno se od njega očekivalo u Bayernu, ali se nikada nije ozbiljnije nametnuo. Ove sezone bilo je nekih naznaka da bi se stvari mogle za njega pozitivnije odvijati, ali na kraju ga je Niko Kovač počeo zanemarivati.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Renato Sanches

"Trener je razgovara previše sa mnom, ali to nije toliko važno. On je trener, ja sam igrač. Poštujem njegovo mišljenje. Na meni je da treniram i radim", počeo je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premala minutaža

"Međutim, pet minuta igre nije mi dovoljno. Moji suigrači i trener znaju da na treninzima dajem sve od sebe kako bih bio spreman za pet, deset, 45 ili 90 minuta. Budućnost? Ne znam je li mi bolje otići na posudbi ili da me prodaju. Još je mjesec dana do karja sezone pa ću vidjeti što je bolje za mene. Nije mi bitno hoću li karijeru nastaviti u Portugalu, Engleskoj ili Španjolskoj. Samo želim igrati", dodao je i nastavio.

"Pun sam samopouzdanja. Kad sam na travnjaku igram dobro i čekat ću svoju priliku. Pokazat ću to opet kad ću nastupiti. Imam 21 godinu i još je 15 godina ispred mene u nogometu. Trenutačno mi je teško, ali budućnost mi može biti dobra", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo