SRPSKA LEGENDA ODUŠEVLJENA: / Nada se da će ugrabiti hrvatskog dragulja

Image
Foto: PIXSELL, Vjeran Zganec Rogulja

Kako se bliži ovogodišnji draft NBA lige, sve je više po američkim medijima analiza i procjena koji će klub ugrabiti kojeg talenta.

18.6.2015.
10:31
PIXSELL, Vjeran Zganec Rogulja
VOYO logo

Gotovo je jednoglasan stav stručnjaka da će Barcelonin košarkaš biti izabran među prvom desetoricom, što će ga učiniti najvišim hrvatskim "pickom" u povijesti. Kada su u pitanju klubovi koji bi ga mogli uzeti, procjene idu od Philadelphie i New Yorka do Orlanda i Detroita.

Pojavio se, međutim, još jedan klub koji je navodno iznimno zainteresiran za Hezonju i nada se da će ga uspjeti ugrabiti. Riječ je o Sacramento Kingsima koji biraju šesti, a njihov dopredsjednik za košarkaške operacije, legendarni Srbin Vlade Divac, navodno je oduševljen mogućnostima mladog Dubrovčanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento bira šesti

"Vlade Divac je bio na kampu za mlade košarkaše u Trevisu, a nakon toga je odlučio produljiti svoj boravak u Europi. Od američkih je talenata vidio malo ili ništa, a glasine govore da je u ovom trenutku Hezonja igrač koji mu se čini najprikladnijim, čemu bi mogle pomoći njegove duboke veze na Balkanu. Hezonjina sezona u Barceloni će trajati i nakon drafta, a još uvijek nije sigurno tko će ga odabrati", navodi specijalizirani portal Draft Express.

Dodajmo da se ovogodišnji draft održava 25. lipnja u New Yorku, a prvih pet "pickova" imaju Minnesota, LA Lakersi, Philadelphia, New York i Orlando.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo