Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio se

Srna otkrio što mu je dao Novak Đoković: Hvala na nevjerojatnom poklonu!

Darijo Srna
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
25.10.2015.
u 14:39

"Hvala Đokoviću na nevjerojatnom poklonu", napisao je Srna uz fotografiju na kojoj se nalazi u majici s potpisom i posvetom.

Novaka Đokovića, najboljeg tenisača svijeta, veže prijateljstvo s brojnim hrvatskim sportašima. Prije svega s našim tenisačima s kojima često ima sparinge, a upravo je on bio jedan od rijetkih koji su dali javnu podršku Marinu Čiliću u trenucima kada je bio suspendiran zbog pada na doping-testu.

- Bio sam vrlo iznenađen Đokovićem. Borio se za mene kao rijetko tko. Ne vidi se često da se netko sa samog vrha tako bori za nekog drugog. Bit ću mu zahvalan do kraja života na načinu na koji me je podržao, rekao je jednom prilikom Čilić.

No, Đoković je dobar i s drugim sportašima iz Hrvatske, kao, primjerice, s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Darijom Srnom. Nogometaš Šahtara nedavno je dobio i poklon od Noleta s kojim se pohvalio na Instagramu.

"Hvala Đokoviću na nevjerojatnom poklonu", napisao je Srna uz fotografiju na kojoj se nalazi u majici s potpisom i posvetom.

>>Prekrasna Wozniacki nakon prekida utjehu pronašla u Đokoviću

>>Becks, Kaka ili Messi? Može, samo ne Berget!

 

thanks for an amazing gift @djokernole#idol#champion#👍👏🏻

Fotografiju objavljuje darijosrna (@darijosrna)

Komentara 80

AM
ameris
14:51 25.10.2015.

Đole je zakon !!! Kamo sreće da na obje strane imamo više ljudi od svjetskih nazora,svjetskog značenja i čistog srca i razuma.

PE
peugeot
15:02 25.10.2015.

Kad su sportisti u pitanju tu nema odnosa Hrvat-Srbin, nego covjek-covjek, prijatelj-prijatelj. To medjutim ne vazi za "umobolni sljam u ljudskom obliku" : nacionaliste.

TA
tamoneki1
14:59 25.10.2015.

Što mu je darivao? Majicu ili "šljivu na oku"!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije