SREBRNI VATRENI PRED TRANSFEROM: / Ivanu Striniću stiže sjajna ponuda, želi ga kultni talijanski klub

Image

Još jedan hrvatski reprezentativac nalazi se pred promjenom kluba

12.8.2019.
16:21
VOYO logo

Hrvatski lijevi bočni branič Ivan Strinić mogao bi u ovom prijelaznom roku napustiti svoj klub, talijanski Milan. Tuttosport piše da je za 32-godišnjeg Splićanina zainteresiran drugi talijanski prvoligaši, slavna Parma i SPAL.

Parma je zainteresirana za Strinića i njegovog kluipskog kolegu, krilnog napadača Diega Laxalta. Kako javlja Sky Sports Italy, radi se o dvojici igrača koji nisu u planovima novog trenera Milana Marca Giampaola pa su Rossoneri otvoreni za njihovu prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shopping u Milanu

Isti izvor navodi kako je Laxalt glavna meta Parme, a taj klub bi ga prvo posudio uz obavezu kupnje za 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Strinića, i njega bi Parma htjela u svojim redovima, ali za njegov potpis morat će se boriti sa SPAL-om koji je u problemima nakon što se ozljedio njihov lijevi bočni Mohamed Fares pa u Striniću vide idealnu zamjenu.

Problemi sa srcem

Pomalo zaboravljeni Ivan Strinić lani je s Rossonerima potpisao trogodišnji ugovor. Međutim, nije odigrao minutu jer je ubrzo otkriveno da ima srčanih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je morao pauzirati cijelu godinu, a Tuttosport javlja da se u potpunosti se oporavio te je spreman za nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo