SRDAČAN SUSRET HRVATA I SRBA U SPLITU: / 'Znam da vam je zanimljivo to što se igra balkanski klasik, ali...'

Image
Foto: PPD Zagreb/Twitter

Najopasniji igrač Srbije poručio je da je svjestan odgovornosti koju nosi.

11.1.2018.
22:00
PPD Zagreb/Twitter
VOYO logo

Srpska rukometna reprezentacija odradila je trening u Spaladium Areni uoči obračuna s Hrvatskom u prvoj utakmici Europskog prvenstva koja se igra u petak u 20:30.

Hrvatski i srpski igrači tom su se prilikom srdačno pozdravili jer su se sreli na ulasku odnosno izlasku iz dvorane. Da među igračima dviju reprezentacija vladaju prijateljskli odnosi dokaz je i priložena fotografija, ali i riječi Petra Nenadića, najboljeg igrača Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica kao svaka druga

"Znam da je vama zanimljivo to što se na otvaranju igra balkanski klasik, ali za nas je to utakmica kao i svaka druga. Mi se družimo s hrvatskim igračima, s nekima smo i kućni prijatelji. Evo i danas kad smo stigli pitali su nas jesmo li dobro putovali i kako smo se snašli u Splitu. Nema tu nikakve senzacije", kazao je Nenadić za Blic. Progovorio je potom o utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je ozbiljna momčad, igraju savršenu obranu. Htio sam vam reći i to kako pamtim natjecanja na kojima smo odlično krenuli, a kasnije nismo prošli skupinu. Zato polako, pamet u glavu pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Moramo u utakmicu ući hladne glave", dodao je. S obzirom da je on najopasniji igrač Srbije poručio je i da je svjestan odgovornosti koju nosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam s tim problema. Ispunit ću sve zadatke koji ispred mene stavi izbornik. Znamo što nas čeka. Spremni smo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo