SRBIĆ SJAJNIM NASTUPOM NAJAVIO VELIKO FINALE: / Doha će u subotu svjedočiti velikom obračunu na preči

Image
Foto: AFP

Prva finala na rasporedu su u petak kada će na konju s hvataljkama nastupiti naš Filip Ude

21.3.2019.
18:43
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić prvim se mjestom današnjih kvalifikacija plasirao u subotnje finale preče na Svjetskom kupu u katarskoj Dohi.

Bivši svjetski prvak TinSrbić u kvalifikacijama svoje najjače discipline u potpunosti je pomeo do sada najjaču konkurenciju. S ocjenom 14.333, Tin je zauzeo prvo mjesto ispred Kazahstanca Miada Karimija (14.300) te Rusa Alekseja Rostova (14.133). Aktualni svjetski prvak, Nizozemac EpkeZonderland, danas je osvojio četvrto mjesto s osvojenih 14.100 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan ocjenom

"Solidno sam odradio svoju vježbu koju uvijek radim u kvalifikacijama i zadovoljan sam ocjenom koja je na kraju bila dovoljna za prvo mjesto. Fascinantno je da je od 1. do 10. mjesta razlika bila samo tri desetinke, tako da će finale opet biti strašno! Sretan sam da sam opet uspio odraditi svoje. Sada, već klasično, za finale pripremam svoju vježbu početne ocjene 6.2 i idem u borbu za medalje", optimističan je nakon odlično odrađenih kvalifikacija Tin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na preči je danas nastupio i Filip Ude koji se jučer već plasirao u finale konja s hvataljkama. Filip je u današnjim kvalifikacijama zaradio ocjenu 12.033 te natjecanje završio na 28. mjestu. Jedinoj hrvatskoj gimnastičarki u današnjim kvalifikacijama - Ani Đerek, malo je nedostajalo za plasman u finale partera.

Ana je naposljetku, s odrađenom vježbom, zauzela 12. mjesto (12.733). Prvoplasirana je bila Amerikanka Jade Carey (14.000), dok su drugo i treće mjesto zauzele Francuskinja Marine Boyer (13.200), odnosno Njemica Kim Bui (13.200). Ana je nastupila i u kvalifikacijama svoje druge najjače discipline, grede, gdje je, nažalost, zbog dva pada sa sprave završila na posljednjem mjestu (8.633).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva finala na rasporedu su u petak kada će na konju s hvataljkama nastupiti naš Filip Ude, dok će Tin Srbić u finalu preče nastupiti u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo