banner

NIJE IM SVEJEDNO

SRBI U PANICI UOČI OBRAČUNA U ZADRU: Važnog igrača odlučili ostavili kod kuće: ‘Ranije je igrao za Hrvatsku’

Susreti ove dvije nacija uvijek su pod posebnim povećalom zbog mogućih tenzija

Samo tri dana nakon remija u Beogradu 25:25 rukometaši Srbije i Hrvatske opet će na parket. U drugoj međusobnoj kvalifikacijskoj utakmici za Euro iduće godine odmjerit će snage u nedjelju u 20:30 u Zadru.

“Nismo se busali u prsa u Beogradu pa nećemo ni ovdje. Ne biram mjesto da kažem nešto drugačije. Hrvatska je bila veliki favorit u Beogradu, a tako je sada. To je realnost. Uvijek želim pobjedu, ali s obzirom na protivnika remi protiv Hrvatske je velika stvar. Držat ćemo se našeg puta. Želimo svima pokazati zube, sportski i viteški”, rekao je izborni Srbije Nenad  Peruničić.

Veliki pritisak

“Očekujemo veliki pritisak. Sve ono što se bocka i potpaljuje, nas to na terenu ne zanima. Kada izađemo na teren, naš fokus će biti samo na terenu”.

.Stefan Vujić, foto: Ivo Cagalj/PIXSELLFoto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Srbija će u Zadru biti bez Bogdana Radivojevića i Stefana Vujića, kako bi ga zaštitio od mogućih kritika jer je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske.

“Bogdan je i prije dolaska bio samo u opticaju za prvi meč. Odradio je veliki posao s obzirom na težtežini ozljede skočnog zgloba. Što se tiče Stefana, mislim da na psihološkom planu nije baš za ovakve utakmice. Htio sam ga poštedjeti bilo kakvih tenzija i zato sam odlučio da ne putuje”, pojasnio je.

Povratak na Net.hr