SRBI SVE ŠOKIRALI OTVORENIM PRIZNANJEM: / Namjestili smo čak i 'vječiti derbi'!

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Srbiju potresa novi skandal oko namještanja utakmica.

28.1.2016.
19:02
Screenshot/Youtube
VOYO logo

"Osobno sam s dvojicom sudaca dvaput dogovarao da sude u korist Partizana, za što je svaki dobio po 10.000 eura. Taj novac nadonkadio mi je čelnik Partizana Nenad Bjeković iz crnog fonda", izjavio je Radovanović, a prenio beogradski Sport.

Ili se dogovara sa sucima, ili sa suparnikom

"Bilo je bitno da dogovorim suce u Partizanovu korist. Drugi put sam sve to isto dogovorio, ali mi je rečeno da će to netko drugi isplatiti. Jedna od dvije utakmice bio je derbi Partizan - Crvena zvezda", šokantno je priznanje bivšeg člana Uprave "crno-bijelih" objašnjavajući sustav namještanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva su načina, ili se izravno dogovara sa suparničkim klubovia, ili se ide preko sudaca."

Sporna je bila utakmica protiv Mladosti iz Apatina s kojom je Partizan igrao u domaćem Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bjeković i ja smo bili na rčuku kod predsjednika kluba iz Apatina koji nam je rekao da će sve biti u redu i da će njegovi pustiti Partizanu, a Bjeković mu je rekao da će mu za uslugu biti plaćeno ili preko računa ili u kešu. Partizan je uvjerljivoi slavio, a Apatin je kasnije puštao 'crno-bijelima' i u prvenstvu. To je bilo normalno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjiva prodaja igrača

Namještalo se i protiv OFK-a Beograda 2008.

"Partizan je vodio u gostima 2:0, čak je i Bjeković rekao kako je 'dosta više, dosta što nam puštaju", prisjetio se Radovanović koji je bio član UO Partizana od 2004. do 2009. a osim Mladosti, OFK Beograda i Hajduka iz Kule, koji je Partizanu prodao igrača Ljubomira Fejsu, da bi kasnije na njegovom transferu zaradio čak 2,5 milijuna eura, "crno-bijelima" puštali su još BSK Borča, Metalac, Smederevo, Borac iz Čačka i Spartak iz Subotice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo