SRBI STRAHUJU OD SPLITSKE ARENE: / 'Huligani prijete i pozivaju na linč, u Splitu nas čeka pakao'

Image
Image
26.6.2017.
9:35
VOYO logo

Izabranicima Line Červara bit će to prilika da im uzvrate za poraz u Beogradu 2012. , a susjedi su zbog toga već u strahu.

Povodom toga Kurir je već izvukao komentara ispod tekstova na hrvatskim portalima u kojima ističu 'huliganske prijetnje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najboljim rukometašima Srbije neće biti niti malo lako u Splitu jer domaćini već spremaju vruću atmosferu za naše orlove. Hrvatski navijači najavljuju, kako kažu, osvetu zbog poraza i vruće atmosfere na prvenstvu u Beogradu 2012.", piše srpski tabloid.

Image
Image

Pozivaju se i na izjavu Marka Kopljara koji je rekao da iz Beogradaqposebno pamti polufinalnu utakmicu protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je to izgledalo? Bila je to možda i najzanimljivija utakmica u mm životi. To je možda dobra paralela, atmosfera u Beogradu i ono što nas čeka u Splitu. Naši susreti nikad nisu obični i jednostavni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Kurir piše da osim Kopljara paklenu atmoferu Srbiji najavljuju i huligani, 'čitatelji hrvatskih portala, koji u svojim komentarima pozivaju na linč'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom su izvukli samo jedan komentar u kojem piše kako 'im treba vratiti za sve ono što su našim igračima i navijačima napravili u Beogradu. Tukli ljude u Novom Sadu, razbijali automobile....gađali Balića u dvorani...Sam repertoar navijanja bio je da ti se povraća. Idemo Torcida, sad ih nagu*ite...'.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo