SRBI SE ZARAZILI HRVATSKOM NAVIJAČKOM HIMNOM: / 'Pjevaju je čak i naši sportaši'

Image
Foto: Screenshot

Navode kako je pjesma, koju svi opisuju riječju 'moćna', već nakon prvog slušanja sve kupila stihovima.

1.2.2018.
14:51
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska navijačka himna zarazila je regiju, pjevaju je čak i naši sportaši, piše jedan od najpopularnijih srpskih portala Telegraf.rs. Naime, navode da Srbija prije stihova 'Igraj i pobedi" grupe THCF, nije imala niti jednu sportsku himnu koja je odjeknula u javnosti dok je, pišu, Hrvatska mnogo uspješnija u tome.

"Himne koje oni napišu pjevaju i Šveđani, Španjolsci, Islanđani... Ali i Srbi. To je najvidljivije bilo na tek završenom Europskom prvenstvu u rukometu, koje se održavalo upravo u Hrvatskoj. Na svim televizijama (i onima na kojima nije bilo prijenosa utakmica) nova sportska himna vrtjela se non-stop. O utakmicama u Arenama da ne govorimo", navodi Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zarazila regiju

Himna koja je toliko zarazila regiju je prepjev hita Daleke obale čije riječi glase: "Ja bih ugledao sunce kad bih ugledao nju, ja bih imao ljepotu da je pored mene tu. Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Himna "Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj" puštana je stalno. I znate što? Navijačima se to svidjelo, čak i onima koji nisu razumjeli ni riječ. A svidjelo se i igračima koji razumiju sve, pa su je stidljivo pjevušili crnogorski i srpski rukometaši. Onako, u prolazu. Da se ne vidi i neko slučajno ne snimi", otkriva Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proveli anketu

Navode kako je pjesma koju svi opisuju riječju 'moćna' već nakon prvog slušanja sve kupila stihovima.

"Kroz njih je prenijeta sva ljubav koju jedan građanin bilo koje države može osjećati prema svojoj zemlji. Kako to da onda mi nismo napravili takvu pjesmu? A nitko ne može reći da ne volimo Srbiju", pitaju se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obajavili su oni i anketu u kojoj je 58 posto čitatelja odlučilo da je hrvatska navijačka himna ljepša od 'Igraj i pobedi' naših susjeda.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo