SRBI SAVJETUJU LUKU JOVIĆA: / 'Dovoljno je da na ‘našem’ koju prozbori s imenjakom Modrićem'

Image
Foto: Profimedia

Bivšem igraču Eintrachta ne ide baš najbolje

23.3.2020.
13:52
Profimedia
VOYO logo

Ima nade za LukuJovića, poručuju sa srpskog portala Mozzart Sport nakon što su španjolska Marca i As sasuli paljbu po napadaču koji je prošlog ljeta stigao i Frankfurta. Jović je u 24 nastupa u svim natjecanjima postigao samo dva pogotka, što ne opravdava 60 milijuna eura koliko je Real Madrid platio za njega.

Iako ga španjolski mediji i javnost otpisuju, Mozzart podsjeća na još neke igrače koji nisu briljirali u prvoj sezoni u dresu Madrida. Među njima je i hrvatski reprezentativac LukaModrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za savjete ne mora govoriti španjolski. Dovoljno je da na ‘našem’ prozbori koju s imenjakom Modrićem. Da Luka Luki objasni kako je to kad te neće, kad te kritiziraju, kad pričaju da si promašena investicija, kad ti navijači zvižde i traže da igra Ricardo Kaka. Sve to prošao je Modrić po dolasku iz Tottenhama što je razumljivo. Plaćen je 35.000.000 eura pred kraj ljetnog prijelaznog roka 2012. i dugo nije mogao da se 'sastavi' s loptom. Jedina je razlika što je kod Josea Mourinha igrao redovno. I kako to obično biva, vratio je kad je bilo najpotrebnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do ožujka 2013. Modrić je dao jedan jedini gol – suštinski nebitan, jer je pogodio za 4:0 u nadoknadi protiv Zaragoze – da bi na Old Traffordu, toj nogometnoj pozornici, gdje cijeli svijet gleda netremice, zasjao kad su svi drugi paničarili, odapeo strijelu i vrhunskim golom poveo Real prema eliminaciji Manchester Uniteda. Taj detalj mu je praktički okrenuo karijeru u novoj sredini, pa je u godinama koje su uslijedile bio arhitekt igre Madriđana, vodio ih ka četiri Lige prvaka i postao najbolji nogometaš svijeta za 2018.", podsjetio je Mozzart Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo