NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

SRBI NEZADOVOLJNIJI SUĐENJEM VIŠE OD HRVATA: Igrači Čukaričkog toliko su bili revoltirani da su kolektivno sjeli na travnjak

“Ovome se mora stati na kraj. Predsjednik Saveza priznao je kako postoji problem u sudačkoj organizaciji i on to mora riješiti”, rekli su iz srpskog prvoligaša

Neobične scene dolaze s nogometnih terena u susjednoj Srbiji. Naime, u prvom kolu doigravanja za prvaka igrači Čukaričkog kolektivno su sjeli na travnjak isprovocirani odlukama suca Ilije Brdara u utakmici protiv Niškog Radničkog.

Čukarički je u toj utakmici poražen rezultatom 3-2, a Brdar je prvo u 50. minuti dosudio sumnjivi jedanaesterac za goste te pritom iz igre isključio igrača domaćih Stevanovića. Nakon toga je isključio još jednog igrača Puškarića i trenera Šarca.

Domaćini su cijelu utakmicu bili ogorčeni suđenjem, a sve je kulminiralo kada je jedan igrač gostiju laktom u lice udario igrača Čukaričkog te prošao nekažnjeno. Domaćini su bili toliko revoltirani da su najavili istupanje iz lige, ali poslije su se strasti ipak smirile i odluka je promijenjena.

“Ovome se mora stati na kraj. Predsjednik Saveza priznao je kako postoji problem u sudačkoj organizaciji i on to mora riješiti. Obećao je kako će zvati komisiju i da će nam dovesti stranog suca”, rekao je sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

Povratak na Net.hr