SRAMOTAN INCIDENT NA TRIBINAMA: / Procurila snimka brutalnog cipelarenja hrvatskog navijača

Image
Foto: : Igor Kralj/PIXSEL
Image
Foto: : Igor Kralj/PIXSEL

Premda je na stadionu bilo više od 20.000 argentinskih navijača, 'Vatreni" su utišali Gaučose.

22.6.2018.
12:15
: Igor Kralj/PIXSEL
VOYO logo

Snimka sramotnog incidenta nakon velike pobjede Hrvatske nad Argentinom procurila je u javnost. Naime, u utrobi tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu došlo je do sukoba argentinskih i hrvatskih navijača.

VAHA HALILHODŽIĆ ZA NET.HR: ‘Hrvatska je jedan od favorita za naslov prvaka. Niti jedna reprezentacija na prvenstvu nije pokazala više’

Kako piše Life.ru, razočarana skupina pristalica Gaučosa obrušila se na jednog navijača Hrvatske samo nekoliko minuta prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što se može vidjeti nesretni navijač nikako nije mogao pružiti otpor dok ga je skupina pristalica Argentine doslovno cipelarila na podu. Srećom izgleda da nije zadobio teže ozljede jer s na kraju pridigao uz pomoć redara.

Osuda napada

Kako je moglo doći do ovakvog nečeg zaista teško ikome može biti jasno s obzirom na jako osiguranje na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama pojavilo s niz osuda ovog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pet na jedan. Kakve kukavice", "Kakvi š***i", sada možete ići kućama", neki su od komentara.

Premda je na stadionu bilo više od 20.000 argentinskih navijača, 'Vatreni" su utišali "Gaučose" nakon što je hrvatska reprezentacija pobijedila Argentinu 3-0 i izborila plasman u osminu finala svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dašak južnoameričke atmosfere mogao se osjetiti na utakmici, ali na kraju su se pjevale hrvatske pjesme, dok su Argentinci u šoku napuštali stadion.

Dvoboj je, inače, započeo kao da se igra u Buenos Airesu. Stadion u Nižnjem Novgorodu prima 44.000 gledatelja, a na tribinama je bilo možda i više od 20.000 argentinskih navijača koji su na trenutke stvorili 'paklenu' južnoameričku atmosferu. Čak je i stadion u 'plavo-bijeloj' boji upotpunio taj dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskih navijača bilo je oko pet tisuća i uspjeli su nekoliko puta nadglasati brojnije Argentince. Međutim, nakon što je Hrvatska povela na stadionu je počela hrvatska fešta.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo