NAPAD U STROBREČU

SRAMOTAN INCIDENT IZAZVAO BROJNE REAKCIJE: Javili se Brbić i Pavasović, navijači poslali poruku Bebeku

Napad na nogomentog suca Brunu Marića izazvao je brojne reakcije. Njegov odvjetnik i bivši čelnik Hajduka našli su se u polemici, dok su po društvenim mrežama poziva i na linč Ivana Bebeka.

Odvjetnik Brune Marića, Vladimir Gredelj, koji je bio svjedok napadada na nogometnog suca u razgovoru za RTL televiziju optužio je za ovaj incident između ostalih i bivšeg čelnika Hajduka Marina Brbića.

ODVJETNIK BRUTALNO PRETUČENOG SUCA BRUNE MARIĆA: ‘Ovo je pokušaj ubojstva, a odgovorna je i bivša uprava Hajduka!’

“Mržnja u očima mladih ljudi nije slučajna. Po meni, ta je mržnja bildana od bivše uprave Hajduka na čelu s Marinom Brbićem i Pavasovićem. Nije normalno s tog mjesta koje je on tada obnašao pozivati na smrt i linč nogometnog suca”, poručio je Gredelj.

Uskoro je dobio odgovor od prozvanog Brbića.

“Ne znam zašto je dao takve izjave. Mogu reći da ću razmisliti o tužbi protiv njega. Što se tiče napada na Brunu Marića najoštrije osuđujem takav čin i smatram da je on sulud. Šokiran sam tim napadom i smatram da to nitko ne zaslužuje. Što se tiče mog neslaganja s njegovim suđenjem, mogu samo reći da je Hajduk uvijek tražio samo jednakost i pravednost na terenu, koju nismo mogli dobiti, tada, kao ni sada. Vidjeli ste kako je suđen zadnji derbi Hajduka i Dinama u Maksimiru”, rekao je Brbić za Slobodnu Dalmaciju.

Dodao je i kako je samo jednom razgovarao s Marićem te da nije bio neugodan što je i ‘sam Marić rekao’.

“Mi u Hajduku nismo govorili protiv čovjeka Bruna Marića, već protiv njegovog suđenja, jer je u nekoliko navrata sudio protiv Hajduka i dosta nas je puta oštetio. Svi se sjećaju njegovog suđenja u finalu Kupa u Maksimiru, kada je Dinamo pobijedio 3:0, pa potom u utakmici sa Splitom, kada nam je poništio reguralan gol, a kao šlag na torti je bila utakmica s Dinamom u Splitu, gdje nam nije dosudio čisti penal. Još jednom ponavljam, katastrofa je da se tako nekog napadne i najoštrije osuđujem taj napad”, zaključio je Brbić.

Gredelj je potom dobio odgovor i od Ljube Pavasovića Viksovića:

“Svakako treba osuditi bilo kakav fizički napad i nasilje, pa i na Bruna Marića, međutim na ovaj način javno istupati kako je to uradio Vladimir Gredelj ispod je bilo kakve razine koja bi bila primjerena nekome tko je još uvijek član Hrvatske odvjetničke komore. Jedino što imam s tom dvojicom, Marićem i Gredeljom jest da vode otprilike sedam raznoraznih postupaka protiv mene u kojima potražuju iznimno visoke svote novca na ime naknade neke nazovi štete”, poručio je za Slobodnu Dalmaciju Pavasović Visković.

Povratak na Net.hr