ČEMU TO?

‘SRAMI SE, NAPUSTI INTER’: Vatreni napravio novu glupost i izazvao bijes razočaranih navijača

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović očito ništa nije naučio iz prošlosti.

I to ne tako davne. Vatreni je krajem rujna podigao prašinu na društvenim mrežama kada je objavio fotografiju s djevojkom Silvijom Lihtar, koju je kasnije oženio.

NEVJEROJATNA GLUPOST VATRENOG: Navijači poludjeli zbog fotografije s plavušom

Samo po sebi ništa tu nije bilo sporno, ali sporan je bio trenutak u kojem je to napravio. Bilo je to vrijeme dok je bio u nemilosti tadašnjeg trenera Franka de Boera.

TAJNO VJENČANJE: Hrvatski nogometaš oženio svoju dugogodišnju djevojku, a beba stiže na proljeće

Inter je doživio drugi poraz zaredom u Europi, a navijači su njegov selfie shvatili kao da se veznjaka to uopće ne tiče pa su ga zasuli negativnim komentarima.

🔝👀🙈

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

“Dok je Inter u ozbiljnim problemima tebi su samo selfiji na pameti”, “Sjajno!!! Izgubili smo, a što ti napraviš!! Sve pozitivno što su navijači Intera mislili o tebi palo je u vodu”, komentirali su tada bijesni navijači.

BROZOVIĆ OPET IZBAČEN IZ MOMČADI: Hrvat zbog fotke s plavušom propušta Romu

Negativno iskusvo iz tog vremena očito nije previše pogodilo Brozovića jer je nakon neuspjeha u milanskom derbiju objavio sliku iz bazena s još trojicom prijatelja.

VIDEO: DERBI ODLUČEN DOSLOVCE U ZADNJIM SEKUNDAMA: Kakva ludnica na San Siru, Milan izjednačio u 97. minuti i šokirao Inter!

“Srami se”, “Napusti Inter”, “Jadniji si od Kendogbije”, “Pozdrav od navijača Milana”, “Ovo je takvo razočaranje”, “Marcelo zašto si ovo napravio. Ne možeš raditi objavljivati ovakve stvari nakon remija s okusom poraza”, neki su od komentara.

Ostaje samo nada u to da će ovaj put naučiti lekciju.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr