SPREMA SE SUKOB TITANA: / Arsenal pronašao zamjenu za neuništivog Francuza?

Image
Foto: AFP/OLI SCARFF

S obzirom da raste nezadovoljstvo rezultatima najdugovječnijeg trenera u Premier ligi, Arsenea Wengera, krenula je potraga za njegovim nasljednikom na klupi Arsenala.

8.3.2016.
16:00
AFP/OLI SCARFF
VOYO logo

Iako su bivši kapetani DennisBergkamp i ThierryHenry među imenima koja su se spominjala, sudeći prema kladionicama najveću šansu za to ima aktualni izbornik Njemačke JoachimLoew. Britanski tabloid Metro piše da je 80 posto uplata na pitanje tko će biti novi trener Arsenala upravo bilo na ime čovjeka koji je osvojio posljednje Svjetsko prvenstvo.

"Tržište bilo relativno mirno no bilo je puno uplata na Joachima Loewa tijekom vikenda. Njemačka ovog ljeta igra na velikom turniru i poslije njega će možda doći do promjena u reprezentaciji, a Loew je veliko trenersko ime koje bi moglo zamijeniti Wengera", rekao je za Metro JoeCrilly, glasnogovornik jedne poznate kladionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Joachim Loew

Što nas čeka?

Ako Nijemac zaista sjedne na klupu Arsenala Premier liga nudila bi nevjerojatne trenerske dvoboje.

Jürgen Klopp je trenutno na klupi Liverpoola, PepGuardiola stiže na onu ManchesterCityja, AntonioConte prema svemu sudeći preuzima Chelsea, piše se i dolasku JoseaMourinha u Manchester United. Ne zaboravimo da su tu i stručnjaci poput ClaudijaRanierija, MauricijaPochetinha ili bivšeg hrvatskog izbornika SlavenBilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da obožavatelje engleske Premier lige čeka pravi sukob trenerskih titana. Također, bit će zanimljvo vidjeti i kako će se ponašati na tržištu igrača ovog ljeta jer je riječ o trenerima koje nogometaši poštuju i s kojima žele raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo