SPREMA SE NOVI RAT IZMEĐU BARCELONE I REALA: / Katalonci bez odštete 'kradu' zvijezdu madridskog kluba

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER
Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Već dugo nije ovako "zakuhalo" između Barcelone i Reala. Katalonci su spremni dovesti Isca u svoje redove i to bez odštete.

3.2.2017.
13:29
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Svega toga ne bi bilo da predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez nije bio tako tvrdoglav kad je ovaj španolski reprezentativac u pitanju. Iako ga trener Zinedine Zidane želi u momčadi, Perez s Iscom ne želi produljiti ugovor koji mu istječe 2018. godine i dati veću plaću za igrača koji godišnje zarađuje 2,5 milijuna eura.

Predugovor sljedeće zime

Dakle, sljedećeg ljeta, mogla bi se dogoditi prava "transfer-bomba" između Reala i Barcelone. Katalonci bi već sljedeće zime s ovim igračem mogli sklopiti predugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su željeli dovesti Isca još 2013. godine, kad je tada 19-godišnji veznjak izabrao Real. Sad se konkurencija u Barceloni u veznom redu ne čini tako neuhvatljiva, kao u vrijeme kad su zajedno igrali Xavi i Iniesta. Status Ivana Rakitića je poljuljan, tu su uz vremešnog Iniestu još Denis Suarez i Andre Gomes te Arda Turan. Barceloni treba novi kreativac na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti slučaj kao s Enriqueom

Na isti način, prije 21 godinu, na Camp Nou je iz Reala stigao sadašnji Barcelonin trener Luis Enrique. Igrao je potom čak osam godina u katalonskom klubu, bio i kapetan momčadi.

Isco je kao mladi igrač Malage, na društvenim mrežama pozirao u Barceloninom dresu, a svom je psu dao ime Messi, jer mu je najveća Barcina zvijezda veliki uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo