JE LI OVO OSTVARIVO?

SPREMA SE NAJVEĆA RAZMJENA U MODERNOM NOGOMETU: Uzdrmala bi Španjolsku i Francusku, u nju su uključena tri najskuplja igrača svijeta

Neymar je iz Barcelone prešao u PSG za 222 milijuna eura, Mbappe je stigao iz Monaca za 180 milijuna eura, a Coutinho je u redove Barce prešao za 120 milijuna eura

Kako prenosi španjolski El Pais, na pomolu je jedna od najvećih razmjena u modernom nogometu. Naime, prva zvijezda  PSG-a i najskuplji igrač svijeta, Brazilac Neymar, navodno nije zadovoljan svojim suigračem, 19-godišnjim Mbappeom.

Prema nekim izvorima, Neymaru smeta strelovit uspon i napredak mladog Francuza koji mu tako krade slavu, a i općenito nisu u najboljim odnosima. Umjesto njega, Brazilac bi u svojoj momčadi želio vidjeti svog velikog prijatelja i igrača Barcelone, Philippea Coutinha, kojeg često naziva ‘bratom’, a Kataloncima bi u tom slučaju otišao Mbappe.

Bogati šeik Nasser Al-Khelaifi navodno ozbiljno razmišlja o tome jer se Neymar sve češće dovodi u vezu s madridskim Realom te ga želi učiniti sretnim kako bi ga zadržao u Parizu. Dodajmo i kako je riječ o trojici najskupljih igrača današnjice – Neymar je iz Barcelone prešao u PSG za 222 milijuna eura, Mbappe je stigao iz Monaca za 180 milijuna eura, a Coutinho je u redove Barce prešao za 120 milijuna eura.

Povratak na Net.hr