SPREMA LI SE VELIKO IZNENAĐENJE U FINALU? / Draženov dom opet su ispunile emocije prema Ciboni

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U početku Cibonu je povukao Marko Ljubičić, a na kraju je Draženov dom zapjevao "Za dobra stara vremena"

25.5.2019.
10:40
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Malo bi tko za to stavio ruku u vatru, ali nakon prve dvije utakmice Cibona ima 2-0 u finalu protiv Cedevite. Cibosi su i drugi put u tri dana pobijedili aktualne prvake i najavili mogući prekid njihove dominacije.

"I druga velika pobjeda, čak po meni i slađa. Ja bih rekao da smo je dobili šahovski. U svakom trenutku znali smo kako želimo doći do pobjede. Nedavno sam govorio da treba znati pobijediti, a mi smo pokazali da znamo", sumirao je trener Ivan Velić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pullen nije bio na razini

U početku Cibonu je povukao Marko Ljubičić, a na kraju je Draženov dom zapjevao "Za dobra stara vremena". Emocije su opet proradile.

"Mislim da smo energetski i s visokom razinom fokusa odigrali ovu utakmicu. Dobro je što sada imamo tri dana da se odmorimo i moramo odmah zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se sljedećoj", rekao je Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavenu Rimcu, pak, nedostajao je pravi Jacob Pullen.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

22.05.2019. , Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Zagreb - Hrvatski Telekom Premijer liga, prva utakmica finala: KK Cibona - KK Cedevita.Filip Bundovic, Ivan Ramljak . Photo: Marko Prpic/PIXSELL

"Mislim da je Cibona zasluženo pobijedila. U trećoj četvrtini kad smo malo uhvatili ritam, pogodili su tri teška šuta i tri trice, a nakon toga smo mi radili naivne prekršaje. U drugom poluvremenu šutnuli su 30 bacanja i jako malo toga su promašili. Mi smo nešto obranili, ali kada imaš samopouzdanje kroz bacanja, logično je da se teško obraniti. Moramo popraviti obranu i igrati čišće da se ne uvlačimo u bespotrebne faulove", završio je Cibonin trener s obranom pa se okrenuo napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pullen nije bio na svojoj razini, tako da nas je to poremetilo, no imali smo Cooka koji je bio u ritmu. Treba se okrenuti sljedećoj utakmici. Nije dobro, no to je tako u sportu. Momci i ja trebamo pokazati karakter, odigrati jednu pravu utakmicu i vratiti se u pobjednički ritam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo