SPREMA LI SE MODRIMA MASOVNI EGZODUS? / Talijanski velikan snimao čak petoricu dinamovaca

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nenad Bjelica mogao bi se naći u problemima ostvari li se samo dio glasina koje se pojavljuju u medijima

8.3.2019.
13:45
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Odlične predstave Dinama u Europi ove sezone privukle su pažnju brojnih klubova pa redovito šalju svoje skaute na utakmice Modrih. Utakmicu s Benficom u osmini finala Europske lige posjetio je i onaj iz redova talijanskog velikana Milana. Kako javlja Tuttusport on je došao s ciljem da snima Danija Olma, Amera Gojaka, Ivana Šunjića i Nikolu Mora. Također, navodno je Rossonerima zanimljiv i Antonio Marin, igrač B momčadi i jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Međutim, on nije konkurirao za susret s Benficom.

Brojni skauti

Na Maksimiru su također bili i skauti Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Bayerna, Borussije Dortmund, Fulhama, Napolija, Intera, Slavije Prag, Sampdorije, Bayer Leverkusena, Barcelone, Wolverhamptona, Sassuola, Bordeauxa, Lillea, Atletico Madrida, Juventusa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je dosta dobro sve izgledalo. Čestitam svojim igračima na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi, a i navijačima na sjajnoj atmosferi, pokazali su da se može navijati i bez incidenata. Danas nam je plan uspio, vidjet ćemo što slijedi. U Lisabonu će biti drukčija utakmica, ali i za nju ćemo se dobro pripremiti i nadam se da ćemo mi biti ti koji ćemo na kraju slaviti Zadovoljan sam rezultatom i ponosan na igrače zbog svega onoga što su danas pokazali na terenu", poručio je Nenad Bjelica poslije susreta."Mislim da smo je dobro pripremili, dobro proučili Benficu, igrači su bili potpuno usredotočeni i disciplinirani. Mi imamo kvalitetu svakoga pobijediti i ako na terenu ispunjavamo ono što smo zacrtali, imamo velike šanse za pobjedu", dodao je.Uzvrat je na rasporedu idućeg četvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike