RAT PRIOPĆENJIMA

SPLIĆANI ODGOVORILI HNS-U: ‘Njihova reakcija je više nego očekivana, nismo ni mislili da će nas razumjeti’

Nakon što je Hrvatski nogometni savez u četvtak odgovorio na priopćenje Hajduka povodom odluke disciplinskog suca Saše Pavličića Bekića prema kojoj Bijeli jednu utakmicu moraju igrati pred praznom sjevernom tribinom stigao je komentar Splita.

OŠTRA REAKCIJA HNS-a: ‘Stadioni su prazni zbog fašističkih pokliča, kukastog križa, prijetećih poruka…’

“Reakcija HNS-a je više nego očekivana. Nismo ni mislili da će razumjeti, a još manje uvažiti ono što govorimo. Maćehinski odnos prema većini klubova iz HNL-a nije novost. Ovakvi potezi i diskurs nastavit će se sve dok u HNS-ove institucije ne dođu pojedinci kojima je uistinu stalo do hrvatskog nogometa i njegova razvoja. Ponovit ćemo opet ako treba, počnite se konačno baviti uzrocima, a ne posljedicama problema”, komentirali su iz kluba za Dalmatisnki portal.

HAJDUK OBJAVIO ODLUKU KOJU SU SVI ČEKALI: ‘Od HNS-a je besmisleno očekivati poteze u interesu nogometa’

Hajduk je, kao što smo pisali, poručio da su stadioni prazni upravo zbog HNS-a, dok je iz Saveza poručeno kako su oni prazni zbog ‘fašističkih pokliča, kukastog križa, prijetećih poruka…’.

U SPLITU BIJESNI I NA PREMIJERA PLENKOVIĆA: ‘HNS uz njegovu podršku nastavlja iživljavanje na navijačima Hajduka’

Bijeli su, inače u četvrtak završili snimanje kalendara. Na snimanju su sudjelovali igrači i stručni stožer Hajduka uz mnogobrojne navijače koji su stvorili odličnu atmosferu.

Povratak na Net.hr