SPEKTAKULARAN VIKEND U MMA-U: / Hrvatski borac brani titulu protiv neporaženog Poljaka

Image

Cijeli događaj pratite ekskluzivno na RTLplayu od 20 sati

16.5.2019.
14:54
VOYO logo

U subotu, 18. svibnja uz Roberta Soldića na KSW 49. u Ergo Areni, u Gdanjsku sudjeluju još dva sjajna borca, Hrvat Antun Račić i Erko Jun, rodom iz Bosne i Hercegovine.

Prijenos KSW-a, jedne od najvećih MMA organizacija u Europi, i ovog je vikenda ekskluzivno na RTLplayu, gdje nas čeka borba između našeg Roberta Soldića (15-3-0) i neporaženog Poljaka Krystiana Kaszubowskog (7-0-0). Soldić je stekao reputaciju jednog od najvećih boraca kontinenta zahvaljujući pobjedi nad Viniciusom Bohrerom već u prvoj rundi KSW-a 46., no Poljak Kaszubowski mu predstavlja najveći izazov dosad! Kao najveća MMA nada u 2019., Kaszubowski ima savršen rezultat (7-0-0), a posljednju pobjedu je odnio na KSW 46. kada mu je za trijumf trebalo svega nekoliko minuta protiv Michala Michalskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Antun Račić (22-8-1) će se u bantam kategoriji boriti protiv Pawela Polityla (4-1), kojemu će ovo biti ponovni susret s mladim Dubrovčaninom s obzirom da je Polityl izgubio od Račića krajem 2017. godine u KSW 40.

S druge strane, Erko Jun (2-0-0) je pred najvećim ispitom u svojoj trećoj MMA borbi jer ga ove subote u teškoj kategoriji čeka Akop Szostak (3-2-0), jedan od najpopularnijih boraca u Poljskoj, koji do sada ima tri pobjede i dva poraza u MMA karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz RTL-ove komentatore Antonija Vuksanovića i Matiju Blažićevića, nikako ne propustite ovaj spektakularni susret velikih MMA nada u subotu, 18. svibnja uživo od 20 sati samo na RTLplayu! Također, snimke će biti dostupne ubrzo nakon događaja, samo u RTLplay digitalnoj videoteci.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i ne propustite borilački spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo