ŠPANJOLSKI DIVOVI KUCAJU NA VRATA MAKSIMIRA: / Sprema se najveći transfer u povijesti Dinama?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Iza veznjaka je odlična sezone i to nije prošlo nezapaženo kod brojnih europskih skauta

11.4.2019.
8:40
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Sprema se najveći transfer u povijesti Dinama i HNL-a, objavile su u četvrtak Sportske novosti. Pozivajući se na izbore bliske klubu pišu da će Modri za Španjolca tražiti 40 milijuna eura. Do sada se najčešće pisalo i govorilo da ga Dinamo cijeni na 25 milijuna, a na ovu promjenu utjecalo je nekoliko faktora. Uskoro bi trebao postati A reprezentativac Španjolske, a i u klubu su dovoljno napunili blagajnu pa ga zapravo i nemaju potrebu prodavati.

Prilika za dokazivanje

Isto tako na ljeto slijedi Euro za mlade. Olmo je jedan od ključnih igrača reprezentacije i cijena bi mu mogla znatno skočiti odigra li na razini koja se od njega očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Zagreb: Susret GNK Dinamo i NK Lokomotiva u 23. kolu Prve HNL 02.03.2019, Stadion Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Dani Olmo Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Sportske navode kako zanimanje za njega pokazuju Barcelona i Real Madrid. Pišu kako se vodstvo kluba uključujući sportskog direktora katalonskog diva Erica Abidala sastalo s njegovim zastupnicima kako bi se raspitlao o njemu.

Što se tiče Madrida, oni u Olmu vide još jednog mladog španjolskog perspektivnog igrača kojeg bi željeli pridodati talentiranoj grupi koja se već nalazi u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo