ŠPANJOLSKA SE TRESE: / Messi razmišlja o odlasku iz Barce, Katalonci za sve optužuju Real

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Katalonci optužuju da iza svega stoji Real Madrid.

9.7.2016.
14:13
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Lionel Messi mogao bi napustiti Barclonu i Španjolsku. Tu vijest objavila je Marca, a o tome je progovorio i čelnik Primere Javier Tabas.

Argentinac je utučen zbog presude za utaju poreza prema kojoj je kažnjen s 21 mjesecom zatvora i 3,5 milijuna eura. Također pogođen je i nadavnim porazom Argentine od Čilea u finalu Copa Americe nakon čega je poručio da više neće igrati za reprezentaciju, pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJBOLJI NOGOMETAŠ SVIJETA OSUĐEN ZBOG UTAJE POREZA: /

Lionelu Messiju izrečena zatvorska kazna

Sportski dnevni list poznat kao glasilo Real Madrida navodi da Messijeva porezna prevara nije izolirani incident jer su još neki igrači Barcelone u sličnim problemima poput Neymara u Javiera Mascherana. Navode i kako će španjolski prvak ponuditi Messiju povećanje ugovora kako bi ostao u klubu, ali da Messijevo razmišljanje o napuštanju istog nema veze s novcem. Messiju se ne žuri obnoviti ugovor, jer mu aktualni vrijedi do ljeta 2018., a prije konačne odluke želi vidjeti kako će njegova žalba proći na sudu, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi strahuju

Strah da bi Messi mogao napustiti Barcelonu ne ne trese samo navijače i vodstvo tog kluba. I čelnik Primere Javier Tebas priznao se da se boji da bi do toga moglo doći.

"Naravno da se bojim da bi mogao otići. Vodstvo lige ne misli da je kriv i oduševljeni smo što je tu", kazao je Tebas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su Messi i njegov otac doznali presudu, katalonski Sport je insinuirao da iza svega stoji Real Madrid. Kako? Maria Silva Lapiedra, državna tužiteljica koja je vodila slučaj protiv dvojca bivša je direktorica Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kći bivšeg Francovog ministra bila je direktorica u Realu i osoba od povjerenja Florentina Pereza od 2000-2006. Bila je u svečanoj loži s njim na El Clasicu 2014. u vrijeme kada je Neymar optužen za prevaru", piše Sport.

Ako Messi zaista odluči napustiti Barcelonu krenut će pravi rat za njega između bogataša poput PSG-a, Manchester CIiyja i Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo