ŠPANJOLCI U BORBI ZA POSRNULOG HRVATA: / Nakon Valencije postao prioritet još jednom klubu

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Alen Halilović, jasno je, ovog će siječnja napustiti njemački HSV.

13.1.2017.
20:11
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Međutim, još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Posrnuli hrvatski nogometaš na meti je brojnih klubova od kojih je najbliži onim španjolskim. Primera, pokazalo se, za njega je najbolja destinacija. Srećom po njega, prošle sezone u dresu Sporting Gijona imspresionirao je brojne stručnjake pa je jasan interes španjolskih klubova.

Image
NAZIRE SE SVJETLO NA KRAJU TUNELA: /

Halilović pronašao klub u kojem će igrati do kraja sezone!?

Njemački Bild u četvrtak je objavio kako ga u svojim redovima želi Valencija, a posljednjih su se dana kao moguće buduće Halilovićeve destinacije po medijima spominjali Espanyol, Leganes, Betis i Sporting Gijon. Iz Italije su stizale informacije o navodnom zanimanju Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski AS objavio je u petak kako je jednom od navedenih klubova u siječnju prioritet dovesti Halilovića. Riječ je o Real Betisu. Oni ga, kao i Valencia žele dovesti na posudbu do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Betisa Victor Sancez del Amo u potrazi je za prvim pojačanjem otkako je ljetos sjeo na klupu umjesto Gusa Poyeta. Problematična je upravo pozicija na kojoj igra Halilović jer se s posudbe u Chelsea vraća Charly Musonda.

Halilović je prošlo ljeto uz veliku pompu stigao u HSV iz Barcelone, ali u Hamburgu se ni u jednom trenutku nije uspio nametnuti. Nije ga volio bivši trener Bruno Labbadia, a još lošiji status ima kod njegova nasljednika Markusa Gisdola. Bild je objavio da je glavna trenerova zamjerka na Halilovićev račun ta da misli isključivo na napad, a premalo radi u defenzivnom dijelu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo